23948sdkhjf

Acticon har fått ny vd

Ventilationsföretaget Acticon har fått en ny vd. Han heter Tommy Kreivi Sandell och har arbetat på bolaget i snart 20 år.

- Vi ska möta samhällets behov av innovativ och energieffektiv ventilation. Jag har trivts på Acticon sedan dag ett. Vi har en dynamisk företagskultur som präglas av innovation och handlingskraft. Dessutom har vi en ägare som tror på det vi gör. Det ger oss tryggheten att satsa framåt, säger Tommy Kreivi Sandell.

Acticons kunder är installationsföretag inom ventilation och VVS samt bygg- och fastighetsbolag. Bolaget har sitt huvudkontor i Bankeryd, har 16 medarbetare och omsätter cirka 85 miljoner. Sedan 2015 ingår Acticon i Herenco-koncernen.

- Just nu har vi ett intensivt innovationsfokus med utveckling av nya produkter som ska möta samhällets behov av energieffektiv och behovsstyrd ventilation. Vi ligger redan i framkant med produkter som renar och återvinner energi ur luften och kommer att fortsätta vår utveckling inom området.

Kontinuitet och långsiktighet i kundrelationerna är en av Acticons framgångsfaktorer – och något som han tycker är centralt även i ledarskapet.

- Att vår personal utvecklas, trivs och väljer att stanna hos oss är oerhört viktigt för våra fortsatta framgångar. Jag tror på att ge mina medarbetare ansvar – hos oss på Acticon är det okej att göra fel och lära sig av misstagen. Det skapar delaktighet och engagemang och hjälper oss att utvecklas tillsammans, avslutar Tommy Kreivi Sandell.

Tommy Kreivi Sandell tillträdde tjänsten som vd den första mars i år.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094