23948sdkhjf

Aarsleff rörteknik får ny affärschef

Aarsleff rörteknik får ny affärschef och vice vd i Victor Julin. Hans uppdrag blir att utveckla affärsområdet Mark.

Känner du igen namnet? Det stämmer, det är inte första tjänsten Victor Julin har i företaget. Han kommer visserligen senast från Serneke men har tidigare haft rollen som marknads- och försäljningschef på Aarsleff rörteknik. Nu tilldelas han även rollen som vice vd och kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp.

– Aarsleff Rörteknik står inför en spännande resa och det känns otroligt roligt att få bli en del av den framåt. Aarsleffs metoder för schaktfri ledningsförnyelse gör att man minskar schaktingreppen för att byta ut gamla ledningssystem. På så sätt håller man nere både tidsåtgång, koldioxidutsläpp, kostnader och störningar för omgivningen. Jag ser mycket stora möjligheter att driva utvecklingen framåt ännu mer, säger Victor Julin.

– Jag och många medarbetare är glada över att välkomna Victor Julin tillbaka till Aarsleff och till sin nya roll. Victor kommer att bli en viktig nyckelspelare i bolaget och hans erfarenhet och kompetens från Aarsleff och branschen kommer att vara mycket värdefull på vår fortsatta tillväxtresa, säger Stefan Indahl, vd för Aarsleff rörteknik.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11