23948sdkhjf

Digitaliserad kompetenshantering i hela koncernen

IT-konsultbolaget C.A.G group består av nio bolag med 330 specialister inom bland annat digital verksamhetsutveckling, cybersäkerhet, systemutveckling och drift & förvaltning.

Nu ökar C.A.G sitt fokus på kompetenshantering med hjälp av Cinode - en plattform för kompetenshantering och seamless sourcing i konsultbranschen.

- Nu digitaliserar vi kompetenshantering i hela koncernen vilket ger C.A.G möjlighet att agera snabbare på affärsmöjligheter och upphandlingar. Cinode är ett smidigt och lättåtkomligt verktyg för våra medarbetare och ledare. Med det får vi en bra överblick över våra kompetenser och professionella och attraktiva CV:n, säger Åsa Landén Ericsson, vd på C.A.G group.

- Competence is the new black! Ett strukturerat och proaktivt arbete med kompetensinventering och kompetensutveckling är avgörande för konsultbolag som vill vara relevanta imorgon, säger Johan Haeger, sälj och marknad på Cinode.

- Våra medarbetares kompetens är central för det värde vi genererar till C.A.Gs kunder. Införandet av plattformen har gått snabbt och både ledning och medarbetare är väldigt positiva till det nya verktyget. En extra fördel är att plattformen möjliggör ett GDPR-säkert arbetssätt, säger Åsa Landén Ericsson.

Mer consulting, som sedan 2017 är en del av C.A.G, har länge använt Cinodes tjänster. Och nu är det alltså dags för hela C.A.G-koncernen att använda Cinode som affärsstöd.

- Vi är mycket stolta över att ha fått förtroendet att skala upp samarbetet över hela koncernen, avslutar Johan Haeger.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11