23948sdkhjf

Underhållsmässan 2020 är igång

Nu är Underhållsmässan igång och ska så vara ända till på fredag.

Vi finns på plats för att och intervjua varje dag på scen och rapporterar om vad som händer i branschen.

Besök gärna vår monter D05:08.

På scen med redaktör Martin Wänerholm:

Tisdag den 10 mars klockan 14 är samtalet med Mats Eliasson från Trivalo och Robert Werling från Preem. Det kommer att handla om utmaningar och möjligheter i en datadriven underhållsverksamhet för att öka svensk industrins konkurrenskraft.
Utmaningar och möjligheter med datadrivet underhåll 10 mars 14 till 14:45.

Exakt ett dygn senare, onsdag den 11 mars klockan 14 är det dags igen. Då möter Martin Wänerholm sin namne – Martin Kwasniewski från konsultföretaget Afry. De ska tala om hinder och framgångsfaktorer vid digitalisering i ett stort internationellt företag. Hur påverkar det om ledarskapet är internationellt eller svenskt? Vilka övergripande moment behöver vara på plats för att få snabb framfart?
Digitalisering i ett stort internationellt företag - om hinder och framgångsfaktorer 11 mars 14 till 14:45.

24 timmar senare ska Victor Stern från XMReality få frågor om hur man kan effektivisera sin underhållsprocess med Augmented reality, AR. AR är inte längre bara en innovation. Det finns lösningar med interaktiva funktioner som möjliggör för resurser att på distans avhjälpa eller förhindra att problem uppstår ute i fält.
Effektivisera din underhållsprocess med Augmented Reality (AR) 12 mars 14 till 14:45.

Dagen efter, på fredagen är samtalet redan klockan 10. Och då ska Evald Ottosson från Protech tala om 3D-print och reservdelar on-demand. Vi ska få höra om fördelarna som finns med additiv tillverkning för att uppnå lättviktiga och högpresterande utskrifter. Under seminariet visas exempel på hur man kan använda 3D-skrivare för att producera reservdelar. Vidare kommer vi att diskutera hur man kan tänka när man använder 3D-teknik för att ersätta eller förbättra befintliga delar.
3D-print – reservdelar on-demand 13 mars 10 till 10:45.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063