23948sdkhjf

René Bonvanie blir ny styrelseordförande i Acronis

Cyberskyddsföretaget Acronis har utsett René Bonvanie till ny styrelseordförande.

René Bonvanie har över 35 års erfarenhet från ledning och marknadsföring av teknik för storföretag och har lett marknadsföringen i Alto Networks sedan 2009. Han har suttit i Acronis styrelse sedan 2014 och är vice vd för strategiska konton vid Palo Alto Networks

– Konceptet cyberskydd utvecklades av Acronis och utgör ett nyckelelement för att garantera fullständigt skydd för storföretag i den moderna digitala världen. Många företag, tjänstleverantörer och myndigheter över hela världen kämpar för att skydda massiva datamängder och känner pressen från system och anställda. Acronis kan erbjuda branschledande produkter som ger ett helt skalbart, enkelt, effektivt och säkert cyberskydd som löser dessa problem, säger René Bonvanie.

René Bonvanie kommer genom sin expertis att hjälpa Acronis med att bygga upp sin cyberskyddsstrategi i storföretagssektorn och se till att företaget lyckas med målet att hjälpa sina kunder bli #CyberFit.

– Valet av René är ett ytterligare steg framåt för Acronis för att stärka cyberskyddsstrategin. Som styrelseordförande kommer René att ha ett nära samarbete med ledningsgruppen för att ta fram innovativa cyberskyddslösningar för storföretag, säger Serguei Beloussov, Acronis grundare och vd.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094