23948sdkhjf

Samarbetar för att undvika produktionsstopp

Vägen till att undvika produktionsstopp, minska pappersarbete och få en tryggare arbetsmiljö går via digitalisering.

Det menar IT-lösningsföretaget Advania. För att hjälpa den nordiska industrin att effektivisera sin tillverkning har företaget ingått partnerskap med det nederländska företaget App4mation.

Läs också: Från Clas Ohlson till cyberrymden

För att modernisera industrin måste samarbetet mellan olika fabriker effektiviseras, likväl som själva produktionen. En fabriksbred IT-plattform, där all operativ data kan lagras, löser stora delar av utmaningarna.

– Att etablera sig på den nordiska marknaden var ett naturligt nästa steg för oss med tanke på den stora tillverkningsindustri som finns där. Tack vare partnerskapet med Advania så har vi nu en välkänd samarbetspartner i Norden med en stark bakgrund inom industri, berättar Luc Raeskin, vd App4mation.

App4mations produkt 4Industry är en digital plattform vars syfte är att öka produktionseffektiviteten, OEE, och skapa en tryggare arbetsmiljö i fabriker. Den modulära programvaran kan digitalisera pappersbaserade arbetsprocesser och ge en ökad kontroll. Detta bidrar till färre oväntade produktionsstopp och snabbare hantering av avvikelser och incidenter.

– Med tjugo års erfarenhet av kunder inom industri har vi samlat på oss en gedigen kunskap inom detta område. Vi har utvecklat system för reservdelar och eftermarknad för Sveriges största industriföretag. Vi vill nu bredda vår satsning på industri och fokusera mer på själva tillverkningsprocessen och digitalisera fabriker, säger Krister Olsson, affärsområdeschef på Advania.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11