23948sdkhjf

VA Tour Norge på fem orter i mars

VA Tour Norge arrangeras för tredje gången. I år 2020 dessutom på fem platser: Kristiansand, Bergen, Oslo, Trondheim och Hamar.

Det går till så att landets ledande VA-leverantörer tar med sina produktnyheter till en plats nära kunden för att göra det så enkelt som möjligt för kunden att besöka dem och titta, känna på och prova produkterna.

Läs också: Premiären för ny VA-mässa flyttas till 2022

- Vi följer upp succén från de tidigare turnéerna i Norge. VA Tour Norge har etablerats som en av de viktigaste mötesplatserna för branschen i Norge och både leverantörer och kundgrupper är förväntansfulla inför årets mässor, säger Björn Delin, vd för BraMässor som tillsammans med VA og VVS produsentene VVP, den norska branschföreningen, arrangerar mässorna.

Seminarieprogrammet innehåller ämnen inom Smarta lösningar för vattenförsörjning och dagvatten. Norsk Vann presenterar hur de med utbildning och nya tekniker kan hjälpa kommuner och industri att möta framtidens utmaningar relaterade till investeringar i vatten- och avloppssystem.

- Det är väldigt viktigt för oss att en så stor aktör som Norsk Vann är med och stöttar oss och bidrar till programmet. Samarbetet med Norsk Vann är otroligt viktigt, inte minst när det kommer till en sådan stor satsning som VA Touren, säger Bjarne Haugland, vd i VA og VVS produsentene VVP.

Flera stora norska kommuner som Kristiansand och Bergen, medverkar i seminarieprogrammet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.203