23948sdkhjf

Nya rör i gamla banor

Relining kan bli betydligt vanligare än i dag vid rörrenoveringar i Stockholm. Det står klart sedan Aarsleff inlett ett samarbete med Fastighetsägarna Service i Stockholm.

Många fastighetsägare och hyresgäster våndas inför tanken på att renovera rören i fastigheten, eftersom det ofta förknippas med höga kostnader och besvärliga situationer för de boende, men med hjälp av relining är det möjligt att förnya rören på bara några dagar utan att någon behöver kliva över tröskeln hos de boende. De nya rören har dessutom en förväntad livslängd på 50 år, säger Stefan Indahl, vd på Aarsleff Rörteknik.

Relining med flexibla foder innebär att utslitna avlopps- och dagvattenrör i en fastighet inte behöver bytas ut, något som kräver stora ingrepp i byggnaden. I stället skapas ett nytt rör inuti det gamla. Metoden utlovas förkorta installationstiden avsevärt och dessutom minska störningarna för de boende jämfört med konventionella stambyten.

Fastighetsägarnas kunder och medlemmar i Stockholm får i fortsättningen tillgång till Aarsleffs metoder för relining med flexibla foder till fastställda priser.

Det nya samarbetet kommer att leda till stora vinster för våra kunder och medlemmar. Fastighetsägarna arbetar för att skapa så goda förutsättningar som möjligt för fastighetsbranschen, något som det nya samarbetet går i linje med, säger Robert Andersson, verksamhetschef för ramavtal och samarbetsavtal i Fastighetsägarna Service.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109