23948sdkhjf

Experis skapar cybersäkerhetsteam

Som ett svar på företagens behov av tjänster inom cybersäkerhet sätter konsult- och rekryteringsföretaget Experis nu ihop ett säkerhetsteam. Till teamet rekryteras experter inom riskhantering.

– Vi vill göra cybersäkerhet tillgängligt även för mindre och mellanstora företag, på deras villkor. Att satsa på att skydda information är en affärskritisk fråga, både för att skapa förtroende hos sina kunder och för att hoten mot företagsdata som exempelvis kundregister och personuppgifter ökar, säger Martin Åberg, ansvarig för cybersäkerhet-erbjudandet på Experis.

– Vi ser tydligt att det finns ett stort behov för tjänster inom cybersäkerhet hos svenska företag och med Martin Åberg vid rodret ser vi fram emot att bygga upp den nya verksamheten. Samtidigt som behovet av för cybersäkerhet växer snabbt är tillgången till säkerhetsexperter en utmaning på grund av rådande kompetensbrist. På Experis arbetar vi varje dag med att hjälpa företag att hitta kvalificerad kompetens, inte minst talanger inom IT, därför är det logiskt för oss att lösa den uppgiften, säger Per Johansson, vd för Experis i Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093