23948sdkhjf

Nyförvärv hos Instalco

Installationsföretaget Instalco förvärvar Elinstallationer Ullsand Bengtsson AB (ELUB).

- Med ELUB kliver vi in på en helt ny marknad i Småland och Kronobergs län, som tidigare varit en vit fläck för oss. ELUB är ett stabilt och moget bolag och nu breddar vi vår verksamhet och vårt utbud i södra Sverige, säger Patrik Persson, affärsområdesansvarig för Instalco syd.

ELUB startade sin verksamhet 2001 och utför elinstallationer inom starkström, tele, tv och datornätverk. Kunderna är både offentliga och privata bolag så som byggbolag, fastighetsägare och kommuner. En stor del av kunderna är återkommande. 

Bolaget ägs och drivs av Stefan Ullsand, Bengt Löfqvist och Emil Björling och har 30 anställda.

- Efter nära tjugo år är det nu dags att ta nästa steg för ELUB. Att bli en del av Instalco ger oss nya möjligheter att ta bolaget och personalen till nästa nivå. Vi ser fram emot att ta del av samarbetet inom Instalco och jobba ihop med de andra bolagen och personerna i koncernen, säger Stefan Ullsand, vd på ELUB.

ELUB omsatte cirka 69 miljoner under verksamhetsåret 2018/2019 . Instalco förvärvar 100 procent av aktierna i Elinstallationer Ullsand Bengtsson med tillträde 16 januari.

Instalco är ett installationsföretag inom vs, el, ventilation, kyla och industri som ansvarar för installationer, service och underhåll av fastigheter och anläggningar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095