23948sdkhjf

SKF flyttar sin verksamhet

De har växt ur sina lokaler. Efterfrågan på smörjsystem är stor både inom fordonsindustrin och verkstadsindustrin. Men huvudkontoret lämnar inte Linköping.

Sedan flera år har den globala industrikoncernen SKF sitt center för smörjsystem i Linköping. Nu växer verksamheten ur sina lokaler och till våren flyttas verksamheten till nya lokaler i Tornby industriområde, också det i Linköping.

–De nya lokalerna är större än våra nuvarande vilket ger oss möjlighet att planera mer långsiktigt för verksamheten. Det finns utrymme för tillväxt, både i termer av antal anställda och ökad produktion, säger Eva Sandén platschef på SKF Lubrication Competence Center i Linköping.

SKF Lubrication Competence Center anpassar smörjsystemlösningar till företag inom verkstadsindustri och fordonsindustri. Verksamheten omfattar totalt 50 anställda på orterna Linköping (huvudort), Spånga, Limmared, Kiruna, Örnsköldsvik, Luleå samt Göteborg.

SKF är global leverantör av lager, tätningar, smörjsystem och tjänster som inkluderar teknisk support, underhåll och driftsäkerhetstjänster, tekniska konsulttjänster och utbildning med över 44 000 anställda i 130 länder.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125