23948sdkhjf

Kraftfull tillfällig lösning

Överväger du att skjuta upp uppstarten av ett datacenter medan du väntar på att det ansluts till elnätet?

Tillfällig kraftförsörjning låter dig fortsätta arbetet som planerat, samtidigt som du undviker onödiga kostnader och dyra förseningar.

Specifika kraftförsörjningslösningar för datacenter kräver en rad specialkompetenser bland annat inom installation, idrifttagning, drift och underhåll. Aggreko erbjuder skräddarsydda lösningar som högeffektiva generatorer och lagringssystemet Y.cube.

- Med våra tillfälliga leasing- och hyrlösningar kan våra kunder känna sig trygga i att strömförsörjningen aldrig brister. Hos oss får kunderna en pålitlig strömförsörjning som gör det möjligt för dem att behålla arbetstrycket under hela byggprojektet, säger Greger Ruud, sektorutvecklingschef på Aggreko och styrelseledamot i Swedish data center industry association.

Tillfällig kraftförsörjning kan användas för att tillhandahålla den mängd el som datacentret faktiskt kräver, i tillägg till den kapacitet som elnätet erbjuder. Lösningarna lämpar sig för såväl primär- som standby-ström, oavsett skala och varaktighet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11