23948sdkhjf

Samlad cybersäkerhet för små och stora

Clavister som levererar cybersäkerhetslösningar har tecknat avtal med Commaxx som distribuerar cloud- och säkerhetserbjudanden.

Det innebär att Commaxx kompletterar sin portfölj av säkerhetsutrustningar med brandväggar och autentiseringslösningar från Clavister.

Läs också: Ditt företag kan bidra till att lösa kapacitetsbristen i elnäten

– Vi får nu en än mer gedigen portfölj av säkerhetslösningar för såväl små som stora företag, säger Robert Wadstein vd för Commaxx Sverige. 

Molntjänsterna blir allt viktigare för leveransen och marknaden vill ställa om från traditionell försäljning till abonnemangsförsäljning. Commaxx har infrastruktur för att kunna leverera både mjukvara och desktop som tjänst.

– Vi ser hur Commaxx arbetat aktivt med att ställa om till tjänstebaserad försäljning, säger David Sandin, försäljningsdirektör för nordiska marknaden på Clavister och berättar att Commaxx arbetar för att möta den växande efterfrågan på mer specialiserad och kompetent support.

– Vi kommer att arbeta nära tillsammans med Commaxx för att skapa fler nöjda kunder på denna viktiga marknad, fortsätter David Sandin.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125