23948sdkhjf

Två tecknar partnerskapsavtal

XMReality och OA Service har undertecknat ett partnerskapsavtal.

XMReality Remote Guidance, utvecklat av svenska XMReality, är ett AR-aktiverat kunskapsdelningsverktyg med vilket man kan kommunicera med gester, tal, chatt och pekare med någon på en helt annan plats.

För att bättre tillgodose kundernas behov har det italienska företaget OA Service etablerat tre nya affärsenheter – bland annat Aiuto Tecnologico, som är specialiserade på implementering och underhåll av ny teknik.

OA Service anser att XMRealitys lösning gör kraftfull teknik enkel och därför tillämplig för ett brett spektrum av företag.

- Nu kan vi föreslå för våra kunder en innovativ lösning, lämplig för kunder som arbetar på distans. XMReality låter oss fjärrhjälpa våra kunder, oavsett plats och tid, på ett enkelt sätt, säger Marco Maroso, affärsutvecklare på Aiuto Tecnologico.

Johan Castevall, vd för XMReality, kommenterar affären så här:

- Vi är glada att starta detta samarbete med OA Service, vilket gör det möjligt för oss att kombinera våra färdigheter och erbjudanden för att förbättra digitala tjänster bland våra slutanvändare, samtidigt som vi får tillgång till den italienska marknaden.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094