23948sdkhjf

Når ny marknad med sin AR-tjänst

XMReality AB lanserar XMReality Business, en Software as a Service som riktar sig främst till SME-företag. Därmed når XMReality en betydligt större marknad.

XMReality Business är,enligt företaget, det snabbaste och enklaste sättet för företag att tillhandahålla högkvalitativ kundsupport med videokommunikation och Augmented Reality, AR.

Sedan de tillkännagav förlanseringen i juni har ett antal kunder framgångsrikt provat tjänsten under sommaren. Nu lanseras tjänsten kommersiellt.

Med XMReality Business kan man skicka länkar som gör det möjligt för användare att snabbt ansluta till någon annan person för hjälp och instruktioner – vilket är känt som ”Remote Guidance”.

- Webbklienten kommer att vara perfekt för våra kunder. Du kan ställa in ett fjärransamtal utan att de behöver installera någonting, säger Martin Forsberg, global support på Arcam, som använder XMRealitys tjänst för att ge support till sina kunder.

Johan Castevall, vd XMReality, ser en tydlig trend att ständigt öka videokommunikationen via smartphones:

- Genom att sälja XMReality Business online öppnar vi nya möjligheter att nå fler internationella företag i olika storlekar. Med detta nya erbjudande stärker vi vår position som en internationell ledare inom Remote Guidance.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063