23948sdkhjf

Säker överföring till molnet

Barracuda Networks lanserar nu version 8 av sin molnlösning Barracuda CloudGen Firewall. Den nya versionen effektiviserar SD-WAN-hantering, optimerar molnanslutning och automatiserar skalbart skydd i flera molninstallationer.

– SD-WAN-hantering kan vara komplicerad. Många produkter tar dagar att distribuera och kan till och med medföra sårbarheter om de inte är korrekt konfigurerade. Med den nya versionen av Barracuda CloudGen Firewall får man en enkel allt-i-ett-lösning för SD-WAN som är integrerad i molninfrastrukturen. Det ger företag den säkerhet och anslutning de behöver med en automatisering som underlättar vardagen, säger Klaus Gheri, chef för nätverkssäkerhet på Barracuda Networks.

Några av de nya funktionerna:

  • Optimering av direkt internetavbrott– i den nya versionen väljs automatiskt den bästa tillgängliga direktuppkopplingen till internet för applikationer som Dropbox och SalesForce.com. I bakgrunden övervakar den vilka direkta internet break-out som finns och prioriterar den bästa upplänken.
  • WAN Path Controller-instrumentbrädan- brandväggen visar nu dynamiskt globala SD-WAN-data om nätverks- och fjärrläge. Det gör att kunderna får en effektivare användning av WAN-resurserna och förbättrar sin applikationsprestanda.
  • Automatiserad integration med Azure vWAN– integrationen med Azure vWAN ger funktioner som Central Management, Zero Touch Deployment och support för Office 365 vWAN-policyer som optimerar molnapplikationsprestandan.
  • Fullständig API för livscykelautomation– nya funktioner för nätverkssegmentering, säkerhet och åtkomstkontroll för automatiserad distribution ger smidiga molnutvecklingsprocesser.
  • VPN-automatisering– sker via flera molnleverantörer, både på plats och virtuellt.
  • Multi-gigabit-prestanda– mer än fördubblar nätverksprestandan i molnet jämfört med tidigare versioner. Det möjliggör hantering av krävande arbetsbelastningar som tar upp stora mängder bandbredd.
  • Upp till 50 procent förbättring av VPN-prestanda– den underliggande VPN-motorn använder nu en flerkärnig processor och virtuell hårdvara. Det kan förbättra den krypterade VPN-genomströmningen med upp till 50 procent, även för distribuerade Barracuda CloudGen Firewall-enheter.

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078