23948sdkhjf

Utökad UPS-serie

Schneider Electric serie av UPS:er (Uninterruptable Power Supply) i kompakt och lätt design, Easy UPS 3, kompletteras nu med versioner i 120, 160 och 200 kVA. De är användarvänliga och både installation, service samt underhåll är enkel att genomföra. Dessa lösningar ger små och medelstora företag möjlighet att säkerställa affärskontinuitet och passar perfekt i såväl datacenter som industriella miljöer.

Easy UPS 3M skyddar kritisk utrustning från skador som kan orsakas av exempelvis ett strömavbrott eller överspänningar. Enheten bidrar även till proaktivitet då den genererar upp till 99 procent högre effektivitet genom ett energisparande ECO-läge. Den inkluderade uppstartstjänsten gör det även möjligt för kunden att säkerställa att enheten är korrekt och säkert konfigurerad för bästa prestanda, tillförlitlighet och säkerhet.

Den utökade serien är robust, med ett brett spänningsfönster, samt ett starkt skydd mot överbelastning - allt i en kompakt design. Den har ett intuitivt användargränssnitt för enkel konfiguration och övervakning, och således kan kunder hantera dess UPS-status på distans genom molnbaserade lösning Schneider Electric EcoStruxure.

Easy UPS 3M har ett utbytbart dammfilter och behandlade kretskort. UPS:en klarar driftstemperaturer upp till och med 40°.

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109