23948sdkhjf

Erbjuder kurs i cybersäkerhet

Utbildningsföretaget Edlegio erbjuder en kurs där deltagarna blir certifierade cybersäkerhetsspecialister.

Den snabba digitaliseringen har följts av ständigt nya cyberhot, med en ökande omfattning av bland annat datastölder och bedrägerier. Förutom att konsekvenserna av en attack kan bli extremt kostsamma, så finns det idag ett flertal säkerhetsregelverk att uppfylla. Organisationer och företag behöver därför öka sin förståelse för de nya hoten och hur man skyddar sig.

Utbildningsföretaget Edlegio erbjuder nu kursen Certified Cyber Security Specialist. Den riktar sig till alla som vill orientera och fördjupa sig i detta högaktuella område, för att kunna höja beredskapen hos sin organisation.

Utbildningens mål är att: fördjupa deltagarnas kunskaper kring hotbilder, cyberattacker och skyddsmekanismer, ge kunskap om centrala regelverk och standrader inom cybersäkerhetsområdet och ge råd om hur man bygger upp sitt cyberförsvar.

Utbildningen är uppbyggd av flera kursblock:

1) onlinebaserade förstudier

2) två dagar grundkurs

3) två dagars fördjupningskurs.

Man väljer själv om man bara ska gå grundkursen den 25-26 september eller även gå certifieringskursen den 23-24 oktober.

Kursen hålls i Stockholm och riktar sig till de som jobbar inom marknad, information, säkerhet, risk och IT och behöver grundläggande förståelse om cybersäkerhet och kunskaper om hur ämnet ska adresseras. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.344