23948sdkhjf

Juryn för Strukton Innovation Award klar

Den 9 oktober går den andra upplagan av Strukton Innovation Award av stapeln. Nu presenteras juryn som ska utse de nominerade bidragen.

Syftet med utmärkelsen är att stimulera järnvägssektorn till innovativ utveckling. Tävlingen arrangeras av Strukton Rail. De nominerade kommer att presenteras under slutet av september. Vinnaren utses sedan under Sveriges största järnvägsmässa Nordic Rail 8-10 oktober.

2019 års Strukton Innovation Awards jury består av:

Catharina Elmsäter-Svärd – vd Sveriges Byggindustrier. Tidigare bakgrund som egenföretagare, infrastrukturminister och finanslandstingsråd i Stockholms läns landsting. 

Rein Jüriado – strateg forskning och utveckling hos Trafikverket och nationella godstransportrådet. Tidigare erfarenhet från Vinnova och EU-kommissionen i Bryssel i forskning och innovation inom transportsektorn.

Veronica Jägare – chef för forskningscentret Underhåll för järnväg Luleå Tekniska Universitet, projektledare ePilot som vann Strukton Innovation Award 2017.

Otto Nilsson – chef för Innovation och Teknik hos Strukton Rail som har många års erfarenhet från järnvägsbranschen och en expert på spårtrafik.

Om man känner någon som är klippt och skuren för Strukton Innovation Award kan man nominera personen till innovation@strukton.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094