23948sdkhjf

Ska läcksöka hos SCA

Enersize Oyj har fått en order som handlar om att läcksöka i SCA:s fabrik i Obbola.

Enersize har fått ordern via Quant Service Sweden AB som är en del av Quant AB och arbetar med industriellt underhåll. Enersize ska genomföra läckagesökningen med hjälp av LEAQS. Ordern kan därefter utökas till att även inkludera reparation av identifierade läckage.

- Vi har tidigare erfarenhet från flera SCA enheter. Det finns stor potential för fler läckagesökningsprojekt och för systemet Enerize Q+ för att mäta och bevaka tryckluftsutvecklingen och CO2 reduktionerna vi uppnår, menar Anders Sjögren, vd på Enersize.

Med produktportföljen LEAQS och Q+ har Enersize skapat ett brett kunderbjudande som kan säljas av fristående distributörer och aktörer inom industriunderhåll. Quant, är en global aktör inom industriellt innehåll som drar nytta av Enersizes produkter och tjänster.

  • Mycket av det som Quant står för delar vi på Enersize: energieffektivisering, långsiktighet, förebyggande åtgärder, analys av data från flera fabriker i samma organisation genom Q+ Enterprise, osv, säger Anders Sjögren.

Läckagesökningen på SCA:s fabrik i Obbola inleds nu i juni.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125