23948sdkhjf

Avyttrar keramisk verksamhet

De keramiska divisionerna i Aliaxis Utilities & Industry AB och FRIATEC GmbH ska bli dotterbolag till tyska KYOCERA Fineceramics GmbH

KYOCERA är ett globalt ledande keramik- och teknikföretag. Ett avtal tecknades mellan Aliaxis SA och KYOCERA Fineceramics GmbH den 29 maj i år.

Den slutliga tidpunkten för överlåtelsen av affärsområdet kommer att ske under sedvanliga avslutsvillkor, inklusive mottagandet av adekvata godkännanden från myndigheter.

Fram till dess kommer Aliaxis Utilities & Industry AB och FRIATEC GmbH fortsätta att äga och underhålla sina respektive affärsområden, vilket innebär att all verksamhet för närvarande kommer att förbli densamma.

För KYOCERA spelar Aliaxis en viktig roll i genomförandet av deras europeiska expansionsstrategi, som deras första produktionssite för keramik-metall-konstruktioner i Europa.

I och med detta räknar de med att bli mer dynamiska och snabba i sin fortsatta tillväxt. Med en bredare produktportfölj kommer de att kunna möta kundernas behov och förväntningar ännu bättre.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093