23948sdkhjf

Inleder strategiskt partnerskap

Snowflake Computing, data warehouse-lösningen byggd för molnet, inleder ett partnerskap med Google Cloud.

Samarbetet innebär att Snowflake inkluderar tillgång till och integrering med Google Cloud-plattformen i sitt produktutbud.

Stora organisationer kräver en flexibel molnstrategi. Snowflake möjliggör sömlös och säker dataintegration genom organisationer och över plattformar via sin molnbyggda data warehouse-lösning. En förhandsvisning av Snowflake på Google Cloud lanseras i september 2019.

- Organisationer genomgår digitala transformationer, som i allt större omfattning drivs av data. Vi är glada över att kunna erbjuda Snowflakes cloud-native data warehouse-lösning på Google Clouds förstklassiga globala infrastruktur. Företagen kommer snart att kunna använda Snowflake tillsammans med Google Clouds omfattande uppsättning avancerade lösningar för analys och maskininlärning, säger Thomas Kurian, CEO, Google Cloud.

Frank Slootman, vd på Snowflake, kommenterar samarbetet:

- Snowflake erbjuder kunderna det de främst vill ha. I en tid då fler och fler organisationer antar en strategi med flera molnlösningar, blir det allt viktigare för dem att ha en enhetlig datakälla. Vi är glada över att få arbeta tillsammans med Google Cloud för att kunna erbjuda den flexibilitet, prestanda och obegränsade samtidighet som kunderna behöver för att konkurrenskraftigt driva sina företag in i framtiden.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08