23948sdkhjf

Breddat sortiment av Fatpumpar

Med över 40 års erfarenhet är Telfa AB en ledande leverantör av pumpar till svensk industri. Från 1 juni ökar de sitt fokus på fatpumpar. Tidigare har de jobbat med delar av Flux sortiment, men nu utökar de till att erbjuda hela Flux sortiment av pumpar. 

Fatpumpar förekommer i de flesta industrier och används som namnet antyder till att tömma mindre tankar och fat. Eftersom det som ska pumpas ofta är syror eller andra frätande vätskor är det viktigt att fatpumpen är byggd för att stå emot de påfrestningar detta medför. 

Telfa är återförsäljare av det tyska fabrikatet Flux som är en marknadsledande leverantör av fatpumpar. Flux ligger i framkant när det gäller innovation och teknik för fatpumpslösningar. 

- Vi gör denna satsning för att vi ser att efterfrågan på högkvalitativa fatpumpar i den svenska industrin ökar. Vi upplever att våra kunder sätter stort värde på kvalité och produktkännedom inom tekniska lösningar. Där är Telfa och Flux en bra kombination, säger Andreas Rylander, vd på Telfa AB.

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125