23948sdkhjf

Nya versioner av onlinesystem

Intellinova Parallel EN är det mest avancerade systemet inom SPM:s produktfamilj Intellinova. Denna tekniska lösning är, enligt SPM, lämplig för majoriteten av industriell utrustning.
De båda nya versionerna av systemet innebär en utökad flexibilitet och ett ännu bredare användningsområde, uppger SPM, vilket ger kunder ytterligare möjligheter att skräddarsy den övervakningslösning som passar bäst för varje applikation.

Den nya bärbara versionen av Intellinova Parallel EN uppges vara idealisk för koncepttester eller tillfällig övervakning av kritiska maskiner, samt för dataloggning på flera kanaler.

Denna version ger också serviceföretag som erbjuder mättjänster möjlighet att erbjuda sina kunder en kostnadseffektiv lösning för tillståndskontroll. Systemet, som kommer i en väska med kontakter, interna mätkablar och nätaggregat, är enkelt att flytta efter behov.

För högpresterande onlineövervakning av stora kritiska maskiner med många mätpunkter är den nya 32-kanalsversionen ett effektivt val, lovar SPM. Komplett med systemenheter, skåp, inbyggt kablage, nätaggregat med plintar och DIN-skena maximeras antalet mätpunkter per skåp.

Intellinova Parallel EN-systemet är designat för att hantera krävande industriella miljöer och komplexa driftförhållanden. Det är idealiskt för tillståndskontroll på industriell utrustning med höga krav på tillgänglighet. Systemet utnyttjar HD-teknologi, världens mest effektiva metoder för övervakning av vibrationsnivåer samt kugghjuls-, lager- och smörjkondition, med oöverträffade varningstider för nedsatt maskinkondition. 

 

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078