23948sdkhjf

Sigma stärker sitt erbjudande

Sigma Industry East/North AB har förvärvat Ignite Utveckling AB. Förvärvet stödjer den växande svenska efterfrågan på tekniska ingenjörstjänster.

Ignite är ett välrenommerat teknikkonsultbolag lokaliserat i Piteå och Luleå och har lång erfarenhet av att leverera projekt- och expertutredningar inom gruv-, verkstads- och processindustrin.

Läs också: Bravida växer i Värmland

Sedan starten 2009 har de levererat konsulttjänster inom främst Norra Sverige. Ignites tjänster omfattar i dagsläget mekanisk- och processteknisk konstruktion med tillhörande teknisk dokumentation.

- Ignite är ett välskött kvalitetsbolag med väsentligt kompetent personal och mycket goda kundreferenser. Förvärvet förstärker Sigmas kompetens och leveransförmåga inom process- och gruvindustrin, säger Erik Freese, vd för Sigma Industry East/North.

Joachim Jillehed, Regionschef North för Sigma Industry East/North kommenterar affären så här:

- Vi ser oss alla som vinnare då detta följer vår strategi, utvecklar oss, våra medarbetare och våra kunder.

Ignites ägare Lars Olofsson och Marcus Forsberg är också mycket nöjda:

- Sigma är ett entreprenörsdrivet företag. Att bli en del av Sigma ger oss ännu bättre förutsättningar att ta nästa steg i utvecklingen av vår personal och våra verksamhetsområden. Vi kompletterar varandra och blir starkare tillsammans.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094