23948sdkhjf

Avslutningsevent för SMART

Den 5 juni arrangeras IoT Innovations, ett avslutningsevent i Sundsvall för forskningsprojektet SMART, Smarta system och tjänster.

Tre år har gått sedan forskningsprojektet SMART startade i juni 2016. Nu ska resultaten presenteras. Vad säger den senaste forskningen inom Internet of Things? Vilka nya erfarenheter har projektets olika företagspartners fått med sig och vilka nya produkter och tjänster har utvecklats? Detta och mycket mer får man ta del av under denna dag. 

Dagen startas med frukost och mingel på Englaporten i Sundsvall. Sedan kommer alla deltagare att delas upp i grupper och guidas runt i stan på en SMART Tech tour. Man kommer bland annat att besöka Telia för att höra mer om Miun 5G och träffa MittSverige Vatten & Avfall som berättar om sin resa att digitalisera sina avloppsbrunnar. Biometria, tidigare SDC, kommer att berätta om hur de förbättrat och sparat pengar på virkesmätning med hjälp av AI.

På eftermiddagen samlas man återigen på Englaporten för att lyssna till Amer Muhammed, entreprenören och hjärnan bakom rederijätten Stena Lines AI-satsning. Maria Norberg, som driver nätverket Teknikkvinnor med över 24 000 medlemmar, kommer att prata om hur man kan skapa en jämställd arbetsplats med mångfald - och varför det behövs.

Eventet är öppet för alla och gratis men kräver anmälan.

Programmets tider:

08:30  Frukost på Englaporten

09:00  Intro och start av SMART Tech Tour

12:30  Lunch på Stadshuset

13:30  Fortsättning SMART Tech Tour

15:30  Återsamling Englaporten. Maria Norberg, Teknikkvinnorna, och Amer Mohammed, Capgemini (tidigare Stena Line, talar.

17:00  Middagsbuffé och mingel.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094