23948sdkhjf

Smart UH inom el och kraft

Den 11 juni arrangerar ABB Kraftservicedagen, den här gången i Karlstad. Dagen fokuserar på smart underhåll för el- och kraftanläggningar.

Funderar ni på vilka nya digitala lösningar som bäst hjälper dig att effektivisera dina underhållsinsatser? Vill du veta mer om kostnadseffektiva och säkra retrofit-lösningar som ökar tillförlitligheten för hela din installerade bas?

För att ge svar på sådana frågor anordnar ABB Kraftservicedagen i Karlstad den 11 juni. Det blir ett kostnadsfritt seminarium där några av ABB:s experter inom kraftteknik bjuder på tips och idéer om hur man bäst planerar för ett smartare underhåll.

Seminariet riktar sig till alla som har underhållsansvar för el och automation inom industri och kraft.

Klockan 8:30-8:45 talar Henrik Magnusson och Hans-Göran Mjöberg om kraftservice i Värmland. Därefter talar Daniel Ahlén om tranformatorunderhåll klockan 8:45-9:10, följd av Emil Wihlén som berättar om uppgradering av ställverk.

Klockan 9:35-10:20 blir det kaffe, mingel och demo av nya reläskydd med Per-Inge Bengtsson. Klockan 10:20-10:45 talar Susanne Winterberg och Niclas Lestander om smarta lösningar för ett planerat kostnadseffektivt underhåll och 10:45-11:10 berättar Per-Inge Bengtsson och Johan Lindblad om High Voltage Product Service.

Klockan 11:10-11:40 summerar Henrik Magnusson och Hans-Göran Mjöberg dagen. Det hela avslutas med lunch.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126