23948sdkhjf

Parker Hannifin startar nytt koncept

För att ge ännu bättre service till den svenska mobilmarknaden introducerar Parker Hannifin ett nytt koncept – Mobile Technology Centers.

Ett Mobile Technology Center är inriktat på konstruktion och byggnation av Parkers mobila riktningsventiler och styrsystemet IQAN. Raden av applikationer är lång, allt från mindre skogsmaskiner till lastbilspåbyggnader för olika verksamheter.

Parker Hannifin börjar med två Mobile Technology Centers: Hydraulkompaniet i Umeå och Alftaprodukter i Alfta.

De kan serva Parkers mindre och mellanstora kunder med kompletta system med hydraulventiler och -cylindrar samt tillhörande komponenter som elektroniska styrsystem, slangar, kopplingar och filter. Med detta koncept säkerställer man hög produktivitet och funktionalitet men även hög tillgänglighet hos sina kunder. Båda företagen har lång och gedigen kunskap inom hydraulik, med inriktning på mobila applikationer och system. 

– I kombination med Parkers breda sortiment och våra egenutvecklade produkter och tekniska lösningar kan vi erbjuda kunderna en bra helhetslösning gällande totalekonomi, funktionssäkerhet och prestanda, säger Niklas Anens på Hydraulkompaniet.

Stefan Hedlund på Alftaprodukter fyller på med att ”den kunskap vi skaffat oss genom åren gör att vi snabbt kan svara på kundernas förfrågningar och vi kan leverera såväl komponenter som system på kort tid”.

Utöver systemkonstruktion och byggnation har båda företagen även lager och butik. Dessutom har både Hydraulkompaniet och Alftaprodukter verkstäder som ger olika typer av service, exempel på detta är slangmontage och reparationer.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078