23948sdkhjf

Mätenhet finns nu med HMI-alternativ

SPM Instrument introducerar nu Intellinova Parallel MB med HMI-display som tillval.

Intellinova Parallel MB är en liten och robust mätenhet för parallell mätning av maskinkondition på fyra kanaler. Enheten ger omedelbar konditionsutvärdering och lämpar sig, enligt SPM, för operatörsunderhåll och primär tillståndskontroll på industriella applikationer inom ett brett område.

Det nya alternativet med HMI-display gör enheten mer tillgänglig för användare på alla nivåer av tillståndskontroll. Den gör avancerad mätteknik, inklusive den patenterade HD teknologin, tillgänglig via ett användarvänligt och enkelt grafiskt gränssnitt.

Enheten kräver ingen databashantering eller databasexpertis och är därför enkel att komma igång med, uppger SPM. Den har stora anpassningsmöjligheter och kräver minimal användarutbildning. Lämplig mätkonfiguration för tillståndskontroll av vanligt förekommande maskinkombinationer – exempelvis motor/pump eller fläkt/motor - är förprogrammerat för enkel användning.

HMI-lösningen mätkonfigurationen och larmhanteringen enklare för användare som saknar kunskaper om Modbus - det protokoll som enheten nyttjar för kommunikation med styrsystem.

HMI-lösningen hanterar åtta applikationer och upp till tolv Intellinova Parallel MB-enheter med vardera fyra kanaler, vilket gör det möjligt att anpassa övervakningen efter olika behov.

Pekskärmen kan installeras i samma skåp som mätenheterna eller på annan lämplig plats. HMI-displayen kan också köpas separat för att komplettera befintliga Intellinova Parallel MB-installationer.

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078