23948sdkhjf

Succé för årets VA Tour Sweden

Fem städer från norr till söder, 2 500 deltagare, nöjda utställare och många högintressanta seminarier.

Så summerar arrangörerna årets VA-Tour Sweden i månadsskiftet januari-februari.

- Vi är väldigt nöjda med årets VA Tour. Särskilt de nya orterna Piteå och Jönköping stack ut kvalitetsmässigt, och i Stockholm slog vi besökarrekord, säger Lasse Ekman från VA-Gruppen inom VVS-Fabrikanternas Råd som är en av arrangörerna.

VA Tour Sweden arrangerades under drygt två veckor med stopp i Piteå, Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping. Grundtanken med hela turnén är att leverantörerna tar med sig mässan och åker runt i landet för att träffa sina kunder i stället för att kunderna ska behöva resa långt för att se en mässa. VA Tour 2019 var den tredje gången som turnén arrangerades.

Mässan kompletterades i år med ett utökat seminarieprogram. Det var ett initiativ som slog väl ut. Ambitionen var att nå ut brett med kompetensutveckling till hela branschen. Med temat "Framtidens smarta VA-system - digitalisering, optimering och hållbarhet" täckte seminarierna in allt från digitalisering och Internet-of-Things till schaktfritt ledningsbyggande och klimatförändringar.

- Efter årets lyckade turné så startar vi direkt upp arbetet med nästa Tour, som blir 20121, säger Björn Delin, vd på BraMässor Sverige som tillsammans med VVS Fabrikanternas Råd arrangerar mässturnén.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065