23948sdkhjf

De utökar portföljen med arbetskläder

Würth Svenska AB tar nu nästa steg i sin satsning på PPE, personligt skydd, genom att erbjuda även arbetskläder.

Würth erbjuder redan idag ett brett utbud inom personligt skydd med bland annat handskar, skor och fallskydd. Med den nya satsningen på arbetskläder blir utbudet komplett. Partner för denna satsning är Blåkläder – en av Sveriges ledande leverantörer av arbetskläder.

- Vi vill stärka vår produktportfölj och vårt totala erbjudande. PPE och inte minst arbetskläder är en viktig byggsten för att bli kompletta och att öka värdet för våra kunder. Kunderna har länge efterfrågat detta och vi har nu hittat rätt partner för denna viktiga satsning, säger Torbjörn Seger, vd Würth Svenska AB.

Tillsammans med Blåkläder kommer Würth att kunna erbjuda ett heltäckande sortiment inom arbetskläder med bästa tänkbara kvalitet, funktion och design och inte minst tillhörande tjänster såsom tryck och tvätt. I kombination med snabba leveranser blir det ett attraktivt och komplett erbjudande.

- Blåkläder och Würth kompletterar varandra kompetens- och utbudsmässigt. Tillsammans kan vi erbjuda våra kunder en mycket god support över hela landet. Jag tycker också att en likartad kultur borgar för ett mycket bra samarbete, fortsätter Torbjörn Seger.

Även Blåkläder har höga förväntningar på samarbetet, Peter Mönhage, Sverigechef på Blåkläder, berättar:

- Würth kompletterar vårt befintliga distributionsnät på ett bra sätt. Blåkläder har under en lång tid satsat otroligt mycket på produktutveckling för att stärka vår position inom fler yrkessegment och samarbetet med Würth och deras kundbredd ökar våra möjligheter att få ut produkterna på marknaden.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109