23948sdkhjf

Nyheter för miljösmart och säker arbetsplats

För arbetsplatser som hanterar kemikalier finns DENIOS nya katalog med över 10 000 artiklar för invallning och säker hantering av kemikalier.

Utbudet omfattar spillskydd såsom miljöcontainer, uppsamlingskärl, miljöskåp, kemikalieskåp samt utrustning för fathantering och förbrukningsvaror såsom absorbenter och trasor. Flertalet produktnyheter presenteras tillsammans med ett nytt koncept för invallning och fathantering.

– Vi fortsätter satsningen på utveckling av högkvalitativa produkter för miljöskydd och arbetsplatssäkerhet. Årets nyheter är användarvänliga och hållbara produkter med lång livslängd ute hos kund. Extra glädjande är att vi har ett helt nytt koncept med nya varumärken, säger Linus Jacker, vd för DENIOS AB.

Bland nyheterna finns miljöskåp PolySafe med skjutdörrar, Fatskåp Securo, gasförvaring GSN för upp till 50 gasflaskor, gasskåp LB för förvaring av mindre mängd gas samt en ergonomisk gaskärra för transport av gasflaskor.

Det nya konceptet som presenteras ska förutom att ge kunden större transparens i beslutsprocessen även erbjuda ett skräddarsytt sortiment med utrustning för olika kundbehov – oavsett om det gäller ett startup-företag eller en hel koncernen.

– Vi märker en förändring i att allt fler företag väljer att arbeta miljösmart och satsar på en säker arbetsplats med fräschare tänk, effektivare spillhantering och välfungerande utrustning. Därför är det extra roligt att fortsätta satsningen med att utveckla produkter inom området, avslutar Linus Jacker.

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.14