23948sdkhjf

Nytt kapslingssystem i rostfritt stål

Det nya Rittal VX25 kapslingssystemet finns nu i en 100 procent rostfri version för att möta de högsta kraven på korrosionsbeständighet. Skåpen går också att få i skyddskategorin NEMA 4X för att möta tufft utmanande miljöer med damm, stänk och vattenstrålar.

Förutom ramkonstruktionen, dörrar, paneler och klämplåt, finns även alla externa delar som 180° gångjärn och komforthandtag i rostfritt stål.

Skåpen i stålplåt och rostfritt stål har IP 55 och NEMA 12 skyddskategorier som standard, men det finns också en NEMA 4X-version med IP 66-kategoriskydd, som ökar skyddet ytterligare.

Det betyder att den elektriska och elektroniska utrustningen i VX25 är tillförlitligt skyddad mot damm, vattenstänk och vattenstrålar, även under krävande förhållanden. Den nästan identiska utformningen av de båda VX25-kapslingarna innebär att inredningen helt och hållet kan flyttas mellan den rostfria versionen och NEMA 4X-kapslingen.

Rittals nya Blue e+ kylaggregat i rostfritt stål är nu också tillgängliga när VX 25-skåpet i rostfritt stål behöver utrustas med energieffektiv kylteknik för applikationer i krävande miljöer.

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078