23948sdkhjf

Workshop om beredning och schemaläggning

Den 13 februari arrangerar Riksorganisationen Svenskt Underhåll en workshop i Stockholm.

För att effektivisera underhållet är det viktigt att först fokusera på basen, det dagliga arbetet med underhållet och driftsäkerhet. När detta väl fungerar kan du bygga på med ny teknik.

En fungerande beredning och schemaläggning skapar mycket goda förutsättningar för att göra rätt underhållsåtgärder vid rätt tidpunkt med rätt resurser, för att uppnå rätt kvalitet på underhållsarbetet.

Workshopen lägger grunden för att du ska kunna arbeta effektivare med beredning och schemaläggning inom underhåll. Under workshopen får du praktiskt arbeta med viktiga delar inom området för att kunna skapa ett effektivare underhåll. Steg för steg bryter vi ned beredning och schemaläggning för att se hur de olika delarna kan förenklas.

Syftet med workshopen är att öka förståelsen för vikten av att skapa en fungerande process rörande beredning och schemaläggning, skapa en bra grund för den fortsatta utvecklingen av beredning och schemaläggning och öka erfarenhetsutbytet med kollegor inom underhåll genom nätverkande, samt skapa förutsättningar för kunskapsöverföring.

Workshopen leds av Torbjörn Karlsson, som har lång erfarenhet av underhåll från ett stort antal företag, främst inom processindustrin, samt som konsult inom området. Han har även undervisat inom området beredning och schemaläggning.

Som underhållschef på Stora Enso Fors har han aktivt arbetat med effektivisering av verksamheten, bland annat med fokus på beredning och schemaläggning av underhållsarbeten.

Platsen för workshopen är Regus Business Center, Vretenvägen 13 B, i Solna.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078