23948sdkhjf

En heldag om molntjänster

Den 29 januari arrangeras Citrixdagen i Malmö. Det blir en heldag med föreläsningar och diskussioner om molntjänster.

CitrixDagen är nordens största event för molntjänster och IT. Årets tema är "Future of work" och fokus ligger på molntjänster och framtidens digitala arbetsplats.

Organisationer och företag som redan idag arbetar helt flexibelt i molnet berättar om sina erfarenheter. En hel del leverantörer är också på plats för mingel och demos.

Ett urval ur agendan:

  • Presentation ”Nu tar vi steget till molnet – Varför och hur”. Anders Olsson från Thule AB. Under 2018 påbörjades resan med centralisering av vitala delar av verksamhetens utvecklingsmiljöer till en molnbaserad miljö. Anders Olsson berättar om hur resan ser ut och vad vinsterna blir, då några av de mest vitala delarna blir tillgängliga virtuellt och globalt.
  • Presentation ”Erfarenheter av flytten till molnet”. Jörgen Norman, Malux. För två år sedan började resan ut i molnet för Malux. Detta gjordes i kombination med centralisering av både informationsmängder och applikationer. Citrix i USA ansåg att lösningen var en av de tre mest innovativa lösningarna som någon partner tagit fram under hela 2017.
  • Paneldiskussion ”Den digitala resan". Samarbetspartners belyser och diskuterar vanliga frågeställningar kring förflyttningen mot molntjänster.
  • ”Viktiga pusselbitar i en modern arbetsplats”. Säkerhet och tillgänglighet i alla mobila, virtuella molnlösningar är grundläggande. AceIQ visar ett par viktiga pusselbitar för att bygga lösningarna i molnet.

Eventet är gratis och pågår klockan 09.00 - cirka 16.00  i Moriska Paviljongen, på Norra Parkgatan 2 i Malmö. Efter det blir det mat, dryck och mingel för den som vill.

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078