23948sdkhjf

Bravida stärker positionen inom el

Bravida har förvärvat två bolag och får därigenom en starkare position inom el i Södermanland.

Vid årsskiftet tillträdde Bravida Elbolaget Glödlampan AB och dotterbolaget Strängnäs Elmän AB. Elbolaget Glödlampan AB grundandes 1992 och har verksamhet i Flen med omnejd och Strängnäs Elmän AB verkar i Strängnäs med omnejd. De erbjuder tjänster inom service, installation och automation, vilket kompletterar Bravidas befintliga erbjudande på orterna.

– Vi ser Södermanland som en mycket intressant marknad där Bravida i dag finns representerade inom el, vs och ventilation. Genom förvärvet stärker vi den befintliga verksamheten och kan möta kundernas efterfrågan på ett ännu bättre sätt. Dessutom blir vi starkare inom automation. Det är en välskött verksamhet med kompetenta medarbetare som kompletterar Bravida på ett bra sätt, säger Mats Axelsson, regionchef, Bravida region Dalarna, Västmanland, Södermanland.

Bolagen drivs idag av tre delägare. En av dem är Thomas Lybäck. Han berättar:

– Genom att bli en del av Bravida kan vår verksamhet utvecklas på många sätt. Det skapar en långsiktig trygghet, samtidigt som vi kan dra stor nytta av varandra lokalt. Bravida är rikstäckande inom många teknikområden, och vi är lokalt starka inom el och automation. Tillsammans kan vi bredda vårt erbjudande och hjälpa ännu fler kunder i Södermanland.

Bolagen i Södermanland har totalt 18 anställda och en omsättning på cirka 20 miljoner kronor.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078