23948sdkhjf

Caverion ingår omfattande serviceavtal

Caverion blir Technopolis partner i Finland, Sverige och Norge med ansvar för teknisk service och underhåll vid Technopolis campus.

Serviceavtalet omfattar campusen i Helsingfors, Esbo, Vanda, Göteborg och Oslo. Det träder i kraft i början av 2019.

- Caverions starka tekniska kunnande och insikt i vår affärsverksamhet övertygade oss vid valet. Vi söker allt oftare sådana partners för Technopolis som har enhetliga verksamhetsmodeller i olika länder och möjlighet att växa med oss internationellt. Vi vill alltid erbjuda våra kunder en utmärkt omgivning och högklassig upplevelse i våra lokaler – i fortsättningen har Caverion en viktig roll i det, säger Ismo Myllymäki, Head of Property Management på Technopolis.

I Caverions serviceavtal ingår tekniskt underhåll samt energiuppföljning och annan fjärrservice via driftcenter. I praktiken följer Caverions experter enhetliga arbetssätt och arbetar på campus som en del av Technopolis organisation, vilket ger en snabbare och mer systematisk leverans.

- Technopolis affärskoncept och kundfokus är unika. Vi kan stödja Technopolis strävan efter tillväxt och själva växa parallellt. Både ur Caverions och Technopolis perspektiv är slutkundens upplevelse avgörande, och jag tror att vi kan kombinera vår sakkunskap. Användarnöjdheten på campus kommer vara den viktigaste mätaren för hur vi lyckas. För Caverion är partnerskapet betydande och representerar väl hur efterfrågan från våra internationella kunder utvecklas, säger Thomas Hietto, Head of Services Business Unit på Caverion Group.

Technopolis har totalt 17 campus, där 1 600 kundföretag och deras 50 000 anställda arbetar i sex olika länder i Norden och Östersjöområdet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078