23948sdkhjf

Prisades för idé om tillståndsövervakning

Amin Mazraehs affärsidé har utsetts till en av de 20 bästa i Venture Cups affärsidétävling 2018.

På Venture Cups Topp 20-event i Luleå den 11 december prisades Amin Mazaraeh och hans affärsidé Railway Condition Monitoring Solutions för att ha blivit utvald till topp 20-listan över de bästa idéerna som deltagit i idétävlingen 2018.

Hans idé kan förbättra situationen för järnvägsindustrin genom att underlätta för ett bättre underhåll, vilket i sin tur kan leda till minskad problematik ute på järnvägarna.

Amin Mazraeh är en tidigare utbytesstudent, med flera års erfarenheter inom järnvägsindustrin, som slutligen landade i den norrländska pärlan Luleå. Han är uppvuxen i Tehran, Iran, och har alltid haft drömmar om att starta ett företag som kan bidra till att göra industrier mer funktionella och effektiva.

Affärsidén har som syfte att göra precis detta då det bygger på en teknik som i realtid övervakar järnvägskomponenter. Saker som bidrar till eventuella felaktigheter rapporteras direkt och kan på så vis underhållas, bytas ut eller repareras.

Att han nu har fått en plats på Venture Cups Topp 20 lista är något som Amin Mazraeh hoppas ska leda till att han kan utöka sitt nätverk med personer som kan hjälpa idén att uppnå sin fulla potential.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.074