23948sdkhjf

Blir ett nytt Parker Technology Center

Logicsystem Pneumatik AB i Borås blir ett nytt Parker Technology Center.

Som ett Parker Technology Center är Logicsystem specialiserade på att marknadsföra Parker Hannifins breda pneumatikprogram, samtidigt som man har stor kunskap om de applikationer och användningsområden som komponenterna används inom.

Logicsystem har lång erfarenhet av att bygga skåp för automationsanläggningar, både för OEM-kunder och för producerande slutförbrukare.

– Som del i Parkers nätverk, med sitt heltäckande program, och tillsammans med vår egen stora kunskap och närhet till kunderna, uppfattas vi som en pålitlig partner. Vi är dessutom snabba på att svara på kundernas förfrågningar och kan leverera såväl komponenter som system på kort tid, säger Roland Kjellin, vd för Logicsystem AB.

Idag är man fem personer på företaget, som ligger i det lättillgängliga industriområdet Ramnaslätt, i Borås västra utkanter. De flesta kunder finns i Västsverige, där de kan dra nytta av närheten till Logicsystem.

Utöver systemkonstruktion och skåpbyggnation finns även lager och en butik, där man tillhandahåller automationsprodukter. Bland annat säljer man Parker Temas lågtryckskopplingar och Parker Legris sortiment av funktionskopplingar för pneumatik, samt det lättbyggda rörsystemet Transair.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064