23948sdkhjf

SEK-medarbetare får pris

SEK Svensk Elstandards medarbetare Joakim Grafström har tilldelats årets Elsäkerhetspris

Priset delades ut på STF ELSÄK 2018, Elsäkerhetsdagarna. Joakim Grafström får priset för sitt idoga arbete med att höja elsäkerheten i Sverige med följande motivering:

”Vår pristagare har med standardisering som huvudfokus lyckats påverka elsäkerhetsarbetet. Eftersom Joakim Grafströms arbete har satt fokus på branschgemensamma standarder har han på det sättet satt elsäkerheten i fokus. Hans arbete har medfört att vi aktivt tillförts en önskad insikt i elsäkerhetsarbetet.

Genom Joakim Grafströms målmedvetna och långsiktiga arbete har medvetenheten höjts om standardisering och även höjt motivationen att sprida elstandarder på ett sätt som påverkat branschens förbättringsarbete mot minskade personskador.

Joakim Grafströms branschpåverkan har varit framgångsrik genom aktiv kommunikation både i mötets form som på ELSÄK, genom egna etablerade kanaler, via Internet och via publikationer. Standardiseringsarbete är ett lagarbete över nationsgränserna som främjar elsäkerheten så att den fria rörligheten inom europeiska unionen kan utvecklas. Det har Joakim Grafström bidragit till genom sitt aktiva arbete, kompetens och engagemang.”

– Jag är förstås väldigt glad över att få den här uppskattningen för det jag gör och har gjort, säger Joakim Grafström.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063