23948sdkhjf

Norska Jackon väljer IFS Applications 10

IFS ERP-lösning ska leverera funktionalitet och mobilåtkomst åt Jackons medarbetare på 13 platser i Norden.

Den globala affärssystemleverantören IFS meddelar att norska Jackon Group, en av Europas ledande tillverkare av isolering och emballage i expanderad och extruderad polystyren och expanderad polypropylen, har valt IFS Applications 10 i IFS Managed Cloud för att stödja affärskritiska processer som tillverkning, logistik, försäljning, service, ekonomi och HR över hela den skandinaviska organisationen.

Jackon grundades 1956 och är baserat i Norge med anställda på 21 platser i sex länder. För att stödja sin snabba tillväxt och säkerställa fullständig insyn i sina affärsprocesser behövde företaget ersätta sina äldre system med en modern, fullt integrerad ERP-plattform. Efter en budprocess i konkurrens med flera stora ERP-leverantörer har Jackon IFS valt Applications 10.

Den övergripande IFS-lösningen ger Jackon detaljerade planeringsmöjligheter för verksamheten, utöver ökad kontroll över tillverkningsprocesserna. Genom att använda det intuitiva, webbläsarbaserade IFS Aurena-gränssnittet, kan lagerarbetare göra transaktioner i realtid med hjälp av handhållna enheter. Den heltäckande lösningen ger en sömlös process från kundnotering och tillverkning till leverans och eftermarknad.

– Vi letade efter en framtidssäker lösning som kan erbjuda bred funktionalitet för att stödja vår nuvarande verksamhet och vår framtida tillväxt. Vi är mycket glada att ha IFS ombord för att hjälpa oss att optimera våra affärsprocesser och uppnå en ännu effektivare tillverkningsprocess över hela vår internationella organisation, säger Jackons koncernchef Stein Trygsland.

IFS Applications 10 kommer initialt att implementeras på företagets skandinaviska anläggningar. Implementeringen började den 1 december och är planerad att slutföras i oktober 2019.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078