23948sdkhjf

NSK öppnar utbildningscenter

NSK har lanserat ett nytt utbildningsprogram som ska lära lageranvändare att maximera maskinens tillförlitlighet och lönsamhet.

NSK:s, Nippon Seiko Kabushiki Kaisha, nya utbildningsprogram innehåller många olika kurser som fokuserar på de grundläggande behoven vad gäller att specificera, använda och underhålla lager.

NSK har öppnat två nya centra där kurserna ska hållas. De finns vid NSK:s anläggningar i Guyancourt, Frankrike och Tilburg, i Nederländerna. Där erbjuds nu en kombination av teoretisk och praktisk utbildning för montering och demontering av lager med hjälp av NSK:s underhållsverktyg.

Varje centra är utrustat med de senaste verktygen inom AIP+ och en speciell konstruktionsrigg för att visa monterings- och demonteringsförfaranden.

En kurs, för att ta ett exempel, heter ”Introduction to Bearings”. Det är ett halvdagsprogram som ger en överblick över lagerfunktioner, vilken typ av lager som finns och den använda nomenklaturen, samt typiska tillämpningar.

Det finns också halvdagspass inom avancerad lagerteknik, som fokuserar på detaljerad design och egenskaper hos lager, inklusive effekterna på prestanda för olika alternativ.

Alla utbildningspass utgör en möjlighet för deltagarna att förbättra och uppdatera sina kunskaper och praktiska färdigheter gällande lager och lagerrelaterade ämnen. Företagets instruktörer är applikationsingenjörer med stor teknisk erfarenhet och förståelse för specifika sektorkrav, uppger NSK.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.143