23948sdkhjf

Nu är de miljöcertifierade

Icko Clean sanerar spårbunden trafik. Nu är de miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

- En grym konsult och engagemang från egen personal gjorde resan mot ISO-målet mödan värd, det säger Icko Cleans verksamhetschef Jimmie Karlsson när han berättar att företaget nu är certifierat enligt ISO 9001 & ISO 14001.

Icko Clean tvättar och sanerar spårgående trafik, men också bilar och motorcyklar. Några av kunderna är SJ AB, SJ Götalandståg, Green Cargo, MTR Express och Infranord.

- Vi behövde ISO-certifiera oss för vi jobbar i en bransch där vi ständigt behöver förbättra oss och tänka framåt, både kvalitets- och miljömässigt. Med kunder som SJ, MTR Express och Green Cargo kommer både miljö- och kvalitetskrav. 

Icko Clean utvecklar internt olika saneringstekniker och utforskar användningen av bättre och mer miljövänliga produkter. Där det är tekniskt och ekonomiskt möjligt kommer man sträva mot att överträffa de mål som satts upp.

Jimmie Karlsson räknar med att företaget ska ha nytta av certifieringen både internt och externt. Icko Clean har i dag sin verksamhetsmanual att utgå från.

- Den vägleder oss i de olika delarna i verksamheten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063