23948sdkhjf

Frukostseminarium om systemstöd

I december arrangerar Sigma IT Consulting ett seminarium om ett systemstöd som Sigmas partner Ides Nordic erbjuder.

För att uppnå effektiv underhållsstyrning under en anläggnings hela livscykel är det nödvändigt att ha ett effektivt och tillförlitligt systemstöd. Det gäller att ha koll på all information och alla dokument i projekt och konstruktion.

Det ställs också allt högre krav på effektiv informationshantering i takt med ökade krav på tillgänglighet och minskade risker i anläggningen. Ur ett underhållsperspektiv är därför effektiv informations- och dokumenthantering A och O. Brister kan få förödande konsekvenser.

Den 4 december klockan 8:00-9:30 arrangerar Sigma IT Consulting ett frukostseminarium på sitt kontor på Vallhallavägen 117, i Stockholm. Där ”reflekterar vi kring hur man inom anläggningstunga verksamheter kan uppnå en bättre och mer hållbar avkastning på anläggningstillgångarna, genom att drift- och underhållsavdelningarna alltid har tillgång till korrekt och uppdaterad information”, skriver Sigma i ett pressmeddelande.

Under mötet presenteras MasterConcept av Ides Nordic AB, som är Sigmas partner och specialist inom Asset Lifecycle Management. Systemstödet uppges täcka hela processen från kravställning via projektering till genomförande och förvaltning av en anläggning.

Ides MasterConcept är en komplett informations hub som, sen 20 år tillbaka, används inom Processindustri, Kärnkraftsindustrin och inom den kinesiska Byggnadsindustrin.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062