23948sdkhjf

Nyhet som minskar risken för driftstopp

Eurotherm by Schneider Electric lanserar nu PID-regulatorn EPC2000 som uppges placera precision i centrum av processen. Denna regulator är avsedd för montering på DIN-skena.

Regulatorn utlovas vara enkel att installera och driftsätta. Avancerade PID-algoritmer och stor mätnogrannhet underlättar arbetet med att skapa en god termisk stabilitet som möjliggör en jämn och noggrann reglering.

Många industriella processer är mycket känsliga för temperaturfluktuationer, därför är Eurotherms nya förbättrade PID-algoritm särskilt väl lämpad för att hantera kritiska processteg och störningar i reglerprocessen. Som självständig enhet kan den upprätthålla driften oberoende av överordnat system eller PLC, vilket kan minska risken för oplanerade driftstopp.

Regulatorn kan placeras nära användningsstället, vilket minskar kabeldragning och installationskostnader. Ethernetanslutningen möjliggör enkel tillgång till mät- och driftdata, vilket ger driftteknikerna tillgång till all nödvändig information för att fatta snabba, faktabaserade och välgrundade beslut. Produkten uppfyller internationella standarder.

Regulatorn har en robust batterifri design vilket hjälper till att minska kostnaderna för utrustning och underhåll. Produkten är även anpassningsbar till förändrade behov och har flexibel mjukvara med omedelbara uppdateringar online och lättintegrerad Ethernet-kommunikation.

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094