23948sdkhjf

Verktygsbatteri med extra lång körtid

Dewalt har kommit ut med ett nytt 54V batteri med hela 12 Ah körtid. Redan för ett par år sedan revolutionerade företaget verktygsbranschen med batteriplattformen XR Flexvolt - en av de största succéerna i företagets historia.

Nu höjer Dewalt ribban till ytterligare en nivå med nya DCB548 XR Flexvolt 12 Ah. Ett verktygsbatteri som har bättre körtid, prestanda och produktivitet än någonsin tidigare.

Storleken och vikten är densamma som det tidigare 54-voltsbatteriet med 9Ah, men erbjuder betydligt mer energi. Tack vare att batteriet är utrustat med 21 mm högkapacitetsceller blir gångtiden längre och gör det nya batteriet extra lämpligt för kap-/gersågar, cirkelsågar, omrörare och kompressorer.

Kapaciteten är jämförbar med ett 230V sladdverktyg och med ett fulladdat batteri klarar man exempelvis att göra upp till 136 kapningar i 16 mm armeringsjärn. Detta kan också jämföras med företagets 54V-voltsbatteri med 9Ah som klarar upp till 96 sådana kapningar på en laddning.

Det nya batteriet är kompatibelt med hela Dewalts verktygssystem 54V XR Flexvolt och även med företagets alla 18V XR-verktyg och laddare. Batteriet har också försetts med en smart LED-laddningsindikator som direkt varnar användaren när batterinivån börjar bli låg eller om batteriet behöver laddas upp.

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.203