23948sdkhjf

Design som möjliggör interaktion

PQView® DE ersätter Encore Series Software som webbapplikation för användning med Dranetz fasta övervakningssystem.

PQView DE har en modern, responsiv webbdesign som gör det möjligt för användare att interagera med övervakningssystemet från praktiskt taget vilken plattform som helst, inklusive stationära datorer, bärbara datorer, surfplattor och smartphones.

Dranetz Technologies introducerar den nya webbapplikationen som en ersättare till företagets Encore Series Software (ESS) för användning med sitt kraftövervakningssystem för kvalitet, efterfrågan och energi.

ESS använde Java plug-ins som inte längre stöds i nyare webbläsare. PQView DE erbjuder en komplett funktionsuppsättning med vilken långtids Dranetz-programanvändare har blivit bekanta, samtidigt som man utnyttjar en modern kors-webbläsares funktioner och en responsiv design.

Den nya applikationen är fullt kompatibel med alla Dranetzprodukter som stöddes av ESS, inklusive 61000-familjen, ES-mätare och äldre 55xx-serien DataNodes. Applikationen är baserad på programvaruplattformen PQView som utvecklades och stöds av affiliate-företaget Electrotek Concepts.

- De som överväger Dranetz kommer omedelbart att se fördelarna av att arbeta med en plattform som är skalbar och hjälper dem att hålla sig välinformerade i takt med att deras behov växer eller blir mer komplexa, säger David Ellis, President & CEO för moderbolaget Global Power Technology.

Dranetz var pionjär när det gällde att permanent installera eller erbjuda fasta system för övervakning av effektkvalitet.

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109