23948sdkhjf

Aventics förblir föredragen leverantör

För fjärde gången i rad har Bosch tilldelat pneumatikspecialisten Aventics status som föredragen leverantör inom området standardiserade pneumatiska enheter.

Bosch tilldelar status som föredragen leverantör till det företag man har för avsikt att samarbeta mest intensivt med. Utmärkelsen presenterades den 8 augusti 2018 vid Boschs fabrik i Waiblingen.

Aventics tilldelades då en utmärkelse för att man har uppvisat exceptionellt konkurrenskraftiga resultat ifråga om produktion och leverans av varor och tjänster under en längre period.

-Tilldelningen av status som föredragen leverantör understryker Boschs vilja att förlita sig på varaktiga relationer med leverantörer och att växa tillsammans med de bästa och mest innovativa av dem”, förklarade Malte Ihlenfeld, ansvarig inköpare av maskinkomponenter och tjänster vid Bosch, vid ceremonin.

-Bosch är en mycket viktig kund och jag är stolt över att vi har mottagit den här utmärkelsen 2015, 2016, 2017 och nu igen 2018”, säger Peter Saffe, ansvarig för strategisk försäljning vid Aventics.

Status som föredragen leverantör är en del av Boschs leverantörshanteringsprogram och utdelas varje år, baserat på tydligt definierade kriterier. Dessa inkluderar hög leveranssäkerhet, smarta tekniska lösningar, överensstämmelse med internationella standarder och leverantörens globala anpassning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078