23948sdkhjf

Företagsförvärv för ökat datadrivet beslutsstöd

Good Solutions har förvärvat Hash Mobile. Därmed förstärker bolaget erbjudandet för att leda industrins utveckling mot datadrivna beslutsprocesser även i manuella arbeten och i utsatta arbetsmiljöer.

- Hash Mobile är precis som Good Solutions ett innovativt produktbolag som effektiviserar industriföretag. Tillsammans med Robin Ottenfelt som grundat Hash Mobile ser vi nu till att deras smarta produkt för inspektioner och ronderingar hamnar i vår organisation, säger Good Solutions vd Mikael Persson.

- Jag är mycket glad att Hash Mobile förvärvas av Good Solutions. Det gör att vi växlar upp etableringen av Hash Mobile som en standardplattform för handhållna checklistor och formulär. Att vi framöver kan använda realtidsdata från RS Production för att visa rätt instruktioner vid rätt tillfälle kommer vara ännu mer värdefullt för våra kunder, säger Hash Mobiles grundare Robin Ottenfelt.

Good Solutions är idag en ledande svensk leverantör av programvara och lösningar för att med realtidsdata öka tillverkande industriers avkastning på fabriker och utrustningar. Produkten RS Production har levererats till över 150 fabriker och 2017 omsatte bolaget 21,5 Mkr.  

Hash Mobile har drivits som ett startupbolag och omsatte 2017 knappt 3 Mkr. Genom övertagandet är fokus nu en affärsmodell som tryggar leveransen till Hash Mobiles befintliga kunder och bidrar till Good Solutions mål avseende både tillväxt och resultat.

Robin Ottenfelt kommer att ingå i Good Solutions organisation och ha en viktig roll för att utveckla och genomföra affärerna med produkten Hash Mobile. Han har bland annat en bakgrund på SKF som programchef för utveckling av digitaliseringslösningar för just produktion och underhåll.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063