23948sdkhjf

Minebea Intec väljer AR-plattform

Minebea Intec, en global tillverkare av industriell vägnings- och inspektionsteknik, har valt XMReality Remote Guidance ™ som sin AR-plattform.

För att möta kundernas växande krav på högklassig service har Minebea Intec, efter en kort teknisk utvärdering i våras, beslutat att ha med XMReality Remote Guidance i sitt serviceerbjudande till kunderna. Företaget är verksamt i mer än 65 länder och börjar med att tillämpa lösningen i sju länder i Europa.

- Vi kan nu göra vår service tillgänglig var som helst i världen och är som helst. Detta intuitiva verktyg hjälper till att minska eller förebygga störningar, samtidigt som den tekniska tillgängligheten för system och enheter ökar. Verktyget blir därför en del av en konsekvent förebyggande strategi. Servicetekniker kan ge stöd med processteg från deras plats och hjälpa användare genom att peka eller göra rörelser , säger Michael Tappe, Global Service Product Manager på Minebea Intec

- Vi är glada över att välkomna Minebea Intec till vår växande kundbas. Det glädjer oss också att kunna möjliggöra effektivisering av fältservicen och service som erbjuder differentiering till ännu en global företagsgrupp, säger Johan Castevall, VD XMReality

Ordern inkluderar XMReality-programvara och XMReality Point-Pad ™. Programvarans värde uppgår till cirka. 400 000 kronor i återkommande intäkt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093